Dinamo negociază pentru achiziţionarea atacantului Cristian Cristea

Atacantul român Cristian Cristea, care mai are contract un an cu gruparea de Serie B italiană, US Triestina Calcio, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că se află la Bucureşti şi va negocia cu preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, semnarea unui contract.

338 afișări
Imaginea articolului Dinamo negociază pentru achiziţionarea atacantului Cristian Cristea

Dinamo negociază pentru achiziţionarea atacantului Cristian Cristea

"Abia am venit aseară în Bucureşti şi nu ştiu foarte multe amănunte, dacă voi semna un contract cu Dinamo sau voi fi împrumutat. Eu mai am un an de contract cu Trieste. Urmează să mă întâlnesc cu cu domnul Borcea şi în câteva zile se va clarifica situaţia mea. Am lucrat cu domnul Bonetti la Juve Stabia şi mă bucur că este antrenor la Dinamo", a declarat Cristea.

Atacantul a spus, după întâlnirea cu preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, că speră să se întoarcă odată în fotbalul italian, unde să evolueze la una dintre echipele din prima ligă.

"Am vorbit cu domnul Borcea şi voi susţine probe de joc. Sigur că vreau să joc pentru Dinamo pentru că eu sunt român şi vreau să mă întorc în ţară. Aici vreau să explodez. Sper să reuşesc în probe şi să rămân aici. Mă gândesc la fotbalul italian, la Serie A, dar la 21 de ani mai am mult de muncit şi multe lucruri de învăţat. Eu muncesc pentru a ajunge cât mai sus şi sper ca odată să ajung să joc în Serie A", a spus Cristea.

Referitor la antrenorul Dario Bonetti, Cristea a spus că este un tehnician dur doar pe terenul de fotbal.

"Bonetti este un antrenor serios care îi foloseşte în teren doar pe jucătorii care merită. Pentru mine a fost un antrenor exemplar, foarte de treabă. Sper să reuşească şi aici la Dinamo. E adevărat că aici e presiunea foarte mare dar cu caracterul pe care îl are şi dacă îl lasă să facă ce vrea el, ar putea să iasă bine. Are ochiul format. E un antenor dur, dar doar pe terenul de fotbal, acolo unde trebuie să dai sută la sută din ce ai mai bun. Aşa era în Italia şi aşa cred că e şi acum", a mai spus Cristea.

Atacantul Cristian Cristea, în vârstă de 21 de ani, a mai fost legitimat la Cesena, iar în returul ediţiei trecute de campionat fusese împrumutat de clubul din serie B taliană, Triestina, la Juve Stabia în liga a treia din Italia, formaţie pregătită de actualul antrenor al FC Dinamo, Dario Bonetti, în sezonul 2008-2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici