Dinamo ocupă locul 93 în clasamentul IFFHS. Vezi aici pe ce poziţii sunt alte echipe româneşti

Echipa Dinamo Bucureşti a coborât 25 de poziţii şi ocupă locul 93, cu 125,5 puncte, în clasamentul pe luna septembrie al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), fiind formaţia română cel mai bine clasată în această ierarhie.

39 afișări
Imaginea articolului Dinamo ocupă locul 93 în clasamentul IFFHS. Vezi aici pe ce poziţii sunt alte echipe româneşti

Dinamo ocupă locul 93 în clasamentul IFFHS. Vezi aici pe ce poziţii sunt alte echipe româneşti (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Următoarea echipă din România din topul IFFHS este Unirea Urziceni, cu o cădere de pe locul 90 pe 118, cu 117 puncte, la egalitate cu formaţia Universidad San Martin de Porres (Peru).

CFR Cluj a coborât 15 de locuri şi se află pe 134, cu 109,5 puncte.

Steaua Bucureşti a coborât de pe poziţia 113 pe 141, cu 107,5 puncte.

Echipa FC Timişoara a coborât de pe 135 pe 155, cu 102 puncte, la egalitate cu formaţiile Argentinos Juniors (Argentina), AEK Atena (Grecia), Motherwell FC (Scoţia) şi CB Jeonbuk Hyundai Motors (Coreea de Sud).

Formaţia FC Vaslui a urcat de pe 186 pe 162, cu 100,5 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici