Dinamo, sancţionată cu 20.000 de lei pentru incidentele de la derbiul cu Steaua

Comisia de Disciplină a LPF a sancţionat, joi, gruparea FC Dinamo cu 20.000 de lei penalitate sportivă pentru incidentele provocate de proprii suporteri prin aruncarea de torţe şi fumigene în teren la derbiul cu Steaua din cadrul etapei a XI-a a Ligii I.

25 afișări
Imaginea articolului Dinamo, sancţionată cu 20.000 de lei pentru incidentele de la derbiul cu Steaua

Dinamo, sancţionată cu 20.000 de lei pentru incidentele de la derbiul cu Steaua (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Pentru incidentele provocate de suporteri la partida FC Vaslui - CFR Cluj membrii Comisiei au stabilit termen pentru 27 octombrie.

În urma eliminărilor din cadrul etapei a XI-a, Comisia a decis următoarele sancţiuni: Cristian Sârghi (Oţelul Galaţi) - 1 etapă suspendare şi 740 lei penalitate financiară; Cristian Todea (Gaz Metan Mediaş) - 1 etapă suspendare şi 740 lei penalitate; Vasile Maftei (Unirea Urziceni) - 1 etapă suspendare şi 2.000 lei penalitate sportivă.

În şedinţa de joi, Comisia de Disciplină a respins memoriul depus de FC Dinamo împotriva preşedintelui clubului Rapid, Dinu Gheorghe. Membrii au decis că în declaraţiile făcute în presă de oficialul rapidist nu sunt elemente constitutive ale vreunei abateri prevăzute de Regulamentul Disciplinar. Tot pentru declaraţii în presă, faţă de FC Timişoara, Dinu Gheorghe a primit avertisment din partea Comisiei de Disciplină a LPF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici