Dinamo şi-a lansat noul imn oficial - VIDEO

FC Dinamo şi-a lansat marţi, pe site-ul oficial, pe pagina oficială de Facebook şi pe Youtube noul imn al echipei, creat după propuneri de versuri venite din partea fanilor "alb-roşii" şi care este cântat de jucători şi membrii stafului tehnic şi ai conducerii.

301 afișări
Imaginea articolului Dinamo şi-a lansat noul imn oficial - VIDEO

Dinamo şi-a lansat noul imn oficial

Antrenorul Flavius Stoican s-a declarat încântat de noul imn al echipei. "Am văzut clipul, arată frumos, este în regulă. Arată şi atmosfera din cadrul lotului, una plăcută. Frânturile care s-au pus în acel imn arată că avem voce. Când ne auzeam, credeam că nu avem nicio treabă cu muzica, dar nu e aşa", a spus Stoican într-o conferinţă de presă.

Înregistrările noului imn al FC Dinamo au durat patru ore. În ultimele 10 luni, suporterii dinamovişti au trimis prin poşta electronică 214 propuneri pentru versurile noului imn.

Clipul lansat marţi începe cu imaginile unui gol înscris de actualul director general al clubului, Ionel Dănciulescu, în poarta adversarei de joi, din prima manşă a semifinalelor Cupei României, Steaua.

Manşa tur a semifinalelor Cupei României Timişoreana, dintre Steaua şi Dinamo, va avea loc joi, de la ora 20.30, pe Arena Naţională. Returul este programat pe 17 aprilie, de la ora 20.30, tot pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici