Dinamo şi FC Braşov, sancţionate cu câte 30.000 de lei penalitate sportivă de Comisia de Disciplină

Cluburile FC Dinamo şi FC Braşov au fost sancţionate cu câte 30.000 de lei penalitate sportivă de Comisia de Disciplină a FRF ca urmare a incidentelor provocate de suporterii proprii prin aprinderea şi aruncarea de torţe şi fumigene la meciurile cu FC Viitorul, respectiv Petrolul Ploieşti.

122 afișări
Imaginea articolului Dinamo şi FC Braşov, sancţionate cu câte 30.000 de lei penalitate sportivă de Comisia de Disciplină

Dinamo şi FC Braşov, sancţionate cu câte 30.000 de lei penalitate sportivă de Comisia de Disciplină (Imagine: Diana Stoica/Mediafax Foto)

Conform site-ului oficial al LPF, membrii Comisiei de Disciplină l-au sancţionat pe jucatorul Monroy Aitor (CFR Cluj) cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate de 3.000 lei pentru eliminarea din meciul cu FC Vaslui.

De asemenea, jucătorii Adnan Aganovici (FC Braşov) şi Bojan Golubovici (Ceahlăul Piatra Neamţ) au fost suspendaţi cu câte o etapă şi au primit penalităţi sportive de 740 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici