Dinamo şi Rapid, sancţionate cu 25.312 de lei, respectiv 11.250 lei de Comisia de Disciplină

Cluburile Dinamo şi Rapid au fost sancţionate cu 25.312 lei, respectiv 11.250 de lei penalitate sportivă de Comisia de Disciplină a FRF, ca urmare a incidentelor provocate de suporterii proprii la meciurile cu FC Braşov şi Petrolul Ploieşti, informează site-ul oficial al LPF.

75 afișări
Imaginea articolului Dinamo şi Rapid, sancţionate cu 25.312 de lei, respectiv 11.250 lei de Comisia de Disciplină

Dinamo şi Rapid, sancţionate cu 25.312 de lei, respectiv 11.250 lei de Comisia de Disciplină (Imagine: Cătălina Filip/Mediafax Foto)

Suporterii celor două grupări au introdus şi aprins materiale pirotehnice în incinta arenelor sportive la meciurile Rapid - Petrolul Ploieşti (etapa a XXII-a) şi FC Braşov - Dinamo (etapa a XXIII-a). În plus, fanii dinamovişti au aruncat cu materialele pirotehnice spre alţi spectatori şi spre terenul de joc.

Jucătorii eliminaţi în partidele din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I au fost sancţionaţi după cum urmează: Wolakiewicz Hubert (Astra Giurgiu) - o etapă de suspendare şi penalitate sportivă de 740 lei, Alexandru Tudorie - o etapă şi 740 lei, Ionuţ Puţanu (FC Viitorul) - o etapă şi 740 lei, Răzvan Ionuţ Gorea (Ceahlăul Piatra Neamţ) - o etapă şi 740 lei, Marko Bencun (FC Braşov) - o etapă şi 740 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici