Dinamo vrea să-l achiziţioneze pe atacantul paraguayan Ramon "Tacuarita" Cardozo

Atacantul paraguayan Ramon "Tacuarita" Cardozo, de la echipa Club Nacional, ar putea ajunge la Dinamo Bucureşti, anunţă publicaţia ABC Color, citând surse din anturajul jucătorului.

306 afișări
Imaginea articolului Dinamo vrea să-l achiziţioneze pe atacantul paraguayan Ramon "Tacuarita" Cardozo

Ramon "Tacuarita" Cardozo (captura video)

Conform surselor citate de ABC Color, clubul român a prezentat o ofertă concretă pentru Cardozo grupării Tacuary, care deţine drepturile jucătorului. Fotbalistul a fost împrumutat în acest an la Nacional.

Ramon "Tacuarita" Cardozo are 27 de ani şi a mai jucat la echipele Penafiel, Cerro Porteno şi la Leon Huanaco.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici