Dinamo Zagreb respinge speculaţiile lui Alexa

Gruparea Dinamo Zagreb a făcut public, pe site-ul oficial, punctul său de vedere cu privire la posibila tentativă de mituire a mijlocaşului Dan Alexa (FC Timişoara) pentru a nu-şi apăra corect şansele în meciul direct din Liga Europa, calificând informaţiile apărute recent drept "acuzaţii murdare".

55 afișări
Imaginea articolului Dinamo Zagreb respinge speculaţiile lui Alexa

Dinamo Zagreb respinge speculaţiile lui Alexa (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

"După magnifica victorie a jucătorilor echipei Dinamo Zagreb la Timişoara, au apărut speculaţii în unele mijloace media din România şi Serbia cum că Dinamo, prin intermediari, a oferit o jumătate de milion de euro unui jucător de la Timişoara pentru a comite fault în careu. Clubul nostru respinge cu vehemenţă astfel de insinuări privind asemenea acte dezonorante despre care s-a scris în media din România şi Serbia. Dinamo Zagreb a obţinut pe teren o victorie clară, superbă. Suntem şocaţi şi în acelaşi timp trişti că au apărut astfel de acuzaţii murdare, pe care le considerăm insinuări degradante. Dinamo nu are legătură cu astfel de lucruri şi este în total dezacord cu cei care încearcă să nege meritele echipei la victoria obţinută pe drept", se arată în comunicatul dat publicității de gruparea croată.

Căpitanul echipei FC Timişoara, Dan Alexa, a declarat, joi, că o persoană, căreia nu a dorit să-i dea numele, i-a propus o sumă de bani, cu circa o săptămână înainte de disputarea partidei cu Dinamo Zagreb, pentru a nu-şi apăra corect şansele în meciul din etapa a doua a Ligii Europa.

Potrivit Fanatik, fostul arbitru Sorin Altmayer i-ar fi oferit unui jucător al echipei FC Timişoara suma de 500.000 de euro pentru a nu-şi apăra corect şansele la partida cu Dinamo Zagreb, scor 0-3, în etapa a doua a Grupei A a Ligii Europa. Conform sursei citate, Almayer ar fi reprezentantul "mafiei pariurilor".

FC Timişoara a pierdut, în 1 octombrie, scor 0-3, partida disputată, pe teren propriu, cu Dinamo Zagreb, în etapa a doua a Grupei A a Ligii Europa, iar Alexa a evoluat pe toată durata partidei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici