Dinamo Zagreb reuşit al 12-lea event din palmares, după ce a câştigat miercuri Cupa Croaţiei

  • Echipa de fotbal Dinamo Zagreb şi-a adjudecat miercuri seara Cupa Croaţiei.
  • A învins în finala competiţiei pe Istra 1961, scor 6-3, pe Gradski Stadion din Velika Gorica.
  • Dinamo a reuşit astfel eventul cupă - campionat.
50 afișări
Imaginea articolului Dinamo Zagreb reuşit al 12-lea event din palmares, după ce a câştigat miercuri Cupa Croaţiei

Dinamo Zagreb reuşit al 12 event din palmares după ce a câştigat miercuri Cupa Croaţiei

Campioană matematic, cu o etapă înainte de finalul campionatului din Croaţia, Dinamo Zagreb s-a impus miercuri seara şi în Cupa Croaţiei, chiar în ziua în care fostul antrenor, Zoran Mamici fusese arestat.

Golurile au fost marcate pentru învingători de Orsic (min. 5 şi 74), Ademi (min. 9), Majer (min. 33), Gavranovic (min. 84) şi Sutalo (min. 59, autogol), respectiv de Hara (min. 52 şi 53) şi Grzan (min 64, penalty), pentru Istra 1961.

Pentru Dinamo Zagreb a fost cea de a 16 oară când a câştigat trofeul, deţinând recordul competiţiei în Croaţia. Totodată, este al 12 event, cupă-campionat realizat de echipa din capitala Croaţiei.

În sezonul actual Dinamo Zagren a avut un parcurs bun şi în Europa League, unde a reuşit să acceadă în faza sferturilor de finală, unde a fost eliminată de Villarreal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici