Dinamoviştii Goian şi Dolha vor fi operaţi miercuri

Jucătorii formaţiei Dinamo Bucureşti, Lucian Goian şi Emilian Dolha, vor fi operaţi, în cursul zilei de miercuri, în urma accidentărilor suferite în returul acestei ediţii de campionat, informează site-ul oficial al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

30 afișări
Imaginea articolului Dinamoviştii Goian şi Dolha vor fi operaţi miercuri

Lucian Goian (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Portarul Emilian Dolha, care a suferit o luxaţie a umărului drept, va fi supus unei artroscopii la Spitalul de Urgenţă "Floreasca", de la ora 7.00, intervenţia la umărul drept urmând să fie efectuată de medicul Gabriel Dinu.

Fundaşul Lucian Goian va fi operat la Roma, la "Villa Stuart", de la ora 10.00, de către Paolo Mariani, după ce a suferit o entorsă a genunchiului drept, ruptură a ligamentului încrucişat anterior şi ruptură parţială a ligamentului colateral extern.

Dolha s-a accidentat în minutul 69 al partidei Unirea Urziceni - Dinamo Bucureşti, încheiată, duminică, la egalitate, scor 4-4, după o intervenţie asupra jucătorului Marius Bilaşco, în urma căreia arbitrul Marius Avram a dictat penalti în favoarea grupării ialomiţene.

În minutul 32 al partidei Dinamo - CFR Cluj, disputată miercuri, în cadrul primei manşe a semifinalelor Cupei României, care s-a încheiat cu scorul de 1-1, fundaşul Lucian Goian a fost înlocuit de Francisco Molinero, după ce s-a accidentat într-o ciocnire cu portarul Emilian Dolha.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici