Dinamovistul Alexe refuză Steaua. Becali: A spus că moare de foame sau se lasă de fotbal, dar nu vine la Steaua

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că a dorit să-l transfere pe atacantul Marius Alexe de la Dinamo, dar fotbalistul i-a transmis prin intermediul impresarului Victor Becali că mai bine moare de foame sau se lasă de fotbal, decât să joace la echipa rivală.

304 afișări
Imaginea articolului Dinamovistul Alexe refuză Steaua. Becali: A spus că moare de foame sau se lasă de fotbal, dar nu vine la Steaua

Dinamovistul Alexe refuză Steaua. Becali: A spus că moare de foame sau se lasă de fotbal, dar nu vine la Steaua (Imagine: Alexandru Dobre / Mediafaxfoto)

"I-am spus lui Victor de Alexe şi Alexe i-a zis lui Victor că el moare de foame, se lasă de fotbal, dar nu vine la Steaua. Ăla-i crescut de Dinamo acolo, câînii ăştia sunt periculoşi... Aşa a zis, că se lasă de fotbal şi moare de foame şi la Steaua nu vine. I-am zis lui Victor să-i întrebe (n.r. - pe oficialii dinamovişti) cât vor, poate îi dăm un salariu mare (n.r. - jucătorului) Mi-a zis Victor: «Băi, Gigi, nu vine!» Ăştia de la Dinamo sunt unii d-ăia fanatici, câini fanatici, turbaţi. Câini turbaţi, cărora n-ai ce să le faci. Alexe e fotbalist! Atât are Dinamo clasă de fotbalist, Alexe. Dar n-ai cum să-l iei", a spus Becali la DigiSport.

Finanţatorul FC Steaua a reafirmat că va încerca, luni seară, să discute transferul jucătorilor Gheorghe Grozav şi Jeremy Bokila de la Petrolul Ploieşti. În ceea ce priveşte transferul unui fundaş dreapta, Becali a precizat că antrenorul Laurenţiu Reghecampf doreşte să achiziţioneze un jucător din naţionala Israelului care evoluează pe acest post la o echipă din Cipru.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici