Dinamovistul Julio Cesar la Gaziantepspor

Clubul turc Gaziantepspor a anunţat, pe site-ul său oficial, că a ajuns la un acord cu fotbalistul echipei Dinamo, Julio Cesar Santos Correa, care va evolua astfel în campionatul Turciei în următorii trei ani.

13 afișări
Imaginea articolului Dinamovistul Julio Cesar la Gaziantepspor

Dinamovistul Julio Cesar la Gaziantepspor (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"În urma unor eforturi ce au durat trei luni, ne bucurăm că am obţinut transferul la Gaziantepspor al unui fotbalist important. Ne-am înţeles cu el în toate privinţele. Julio Cesar, care credem că ne va întări puternic echipa, şi-a demonstat valoarea evolu`nd la formaţii precum Real Madrid, Milan, Benfica, Real Sociedad, Austria Viena şi Olympiakos", se arată într-un comunicat apărut pe site-ul clubului turc.

Potrivit sursei citate, Julio Cesar ar fi urmat să fie prezentat oficial astăzi la Gaziantepspor, dar evenimentul a fost amânat pentru o dată ce va fi anunţată ulterior, brazilianul amânându-şi deplasarea în Turcia din motive personale.

Julio Cesar nu mai doreşte să joace la Dinamo, deşi mai are un an şi jumătate de contract.

El a plecat, marţi, cu lotul echipei Dinamo în Turcia, elevii antrenaţi de Mircea Rednic urmând să efectueze un stagiu de pregătire în Antalya.

La Aeroportul Henri Coandă, Rednic a afirmat că fundaşul brazilian rămâne în lotul pe care îl are la dispoziţie, dar se va pregăti separat.

"Julio Cesar are de recuperat opt zile, se va pregăti separat. El are o înţelegere cu clubul şi nu mă gândesc să aduc alt fundaş în locul lui", a declarat antrenorul dinamoviştilor, Mircea Rednic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici