Dinu: Dragoş Grigore are fractură de peroneu şi a încheiat sezonul

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, sâmbătă seară, că fundaşul Dragoş Grigore, accidentat în meciul cu CFR Cluj, din etapa a XXI-a a Ligii I, a suferit o ruptură de peroneu şi va fi indisponibil până la finalul sezonului.

118 afișări
Imaginea articolului Dinu: Dragoş Grigore are fractură de peroneu şi a încheiat sezonul

Dinu: Dragoş Grigore are fractură de peroneu şi a încheiat sezonul (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

"Dragoş Grigore are fractură de peroneu şi a încheiat sezonul", a spus Cornel Dinu la GSP TV.

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, anunţase imediat după meci că Grigore este suspect de fisură de peroneu, el fiind transportat de urgenţă la spital după meciul cu CFR. "Grigore a fost transportat de urgenţă la spital, cred că are fisură de peroneu. Trebuia ca arbitrul să dea roşu la atacul lui Kone. Sunt îngrijorat de situaţie, ar fi păcat ca Grigore să se accidenteze astfel", a spus Borcea.

Dragoş Grigore s-a accidentat la un duel cu Yssouf Kone, în finalul meciului CFR Cluj - Dinamo, scor 2-2, în etapa a XXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici