Dinu: Există doar patru oameni de onoare în fotbal, Paszkany, Badea, Pădureanu şi Stan

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe organizate cu prilejul semnării unui parteneriat de imagine cu Honda, că în fotbalul românesc există doar patru oameni de onoare: Arpad Paszkany, Nicolae Badea, Jean Pădureanu şi Marius Stan.

1 afișare
Imaginea articolului Dinu: Există doar patru oameni de onoare în fotbal, Paszkany, Badea, Pădureanu şi Stan

Dinu: Există doar patru oameni de onoare în fotbal, Paszkany, Badea, Pădureanu şi Stan (Sursa: Mediafax Foto)

"Problema cea mai arzătoare a fotbalului românesc este responsabilitatea celor mai importanţi oameni din fotbal, jucătorii. Din păcate, presiunea care se pune în România este falsă şi îmi permit să spun că la ora actuală avem doar patru oameni de echilibru şi de onoare în fotbalul românesc, care conduc destinul unor echipe. Şi îi voi numi într-o ordine de clasament, domnul preşedinte Paszkany, domnul Nicolae Badea, Jean Pădureanu şi Stan de la Galaţi. Din păcate, ceilalţi apelează foarte mult la presiuni care nu îşi au rostul şi la butoane care nu au nimic comun cu fotbalul", a declarat Dinu.

Referindu-se la modalitatea de delegare a arbitrilor, care a constituit un prilej de dispută între preşedinţii de cluburi şi directorul general al FRF Ionuţ Lupescu, Dinu consideră că e inadmisibil să schimbi o regulă la mijlocul competiţiei. "Trebuie să existe o stăpânire de sine indiferent de faptul că după foarte multe decenii ne confruntăm cu o competiţie în care candidează la primele locuri 6 sau 7 echipe. Teoretic. Şi atunci e inadmisibil să ceri o schimbare unor reguli acceptate la începutul campionatului la jumătatea lui. S-a decis ca delegările să fie stabilite de Lupescu, lăsaţi-l pe el. Doar nu schimbăm regula că vrea unul sau altul la mijlocul campionatului", a mai spus Dinu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici