Dinu Gheorghe: Am ajuns la un acord cu Steaua pentru transferul lui Sburlea

Preşedintele FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat, miercuri, pentru site-ul oficial al clubului, că, în urma discuţiilor purtate cu finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, s-a ajuns la un acord pentru transferul atacantului Sabrin Sburlea la gruparea "roş-albastră".

21 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: Am ajuns la un acord cu Steaua pentru transferul lui Sburlea

Dinu Gheorghe: Am ajuns la un acord cu Steaua pentru transferul lui Sburlea (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Am avut o întâlnire cu Gigi Becali, care s-a arătat interesat de transferul lui Rui Duarte, Ezequias şi Sabrin Sburlea la Steaua.

Ofertele primite pentru Rui Duarte şi Ezequais sunt însă departe de ce îşi doreşte FC Braşov, dar şi cei doi jucători.

Referitor la Sabrin Sburlea, ţinând cont că 50 la sută din drepturile federative ale jucătorului aparţin Şcolii de Fotbal «Gică Popescu», suntem de acord cu un transfer al jucătorului, din vara viitoare, pentru suma de 500.000 de euro plus TVA, însă trebuie îndeplinite două condiţii: jucătorul să fie de acord, iar Şcoala de Fotbal «Gică Popescu» să rămână în copropietate cu Steaua", a spus Dinu Gheorghe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici