Dinu Gheorghe: Am schimbat programul echipei, din cauza gerului din ţară

Preşedintele FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat, joi, că împreună cu antrenorul Viorel Moldovan a decis să modifice programul echipei, care nu va mai veni la Braşov nicio zi între cele două cantonamente din Turcia.

17 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: Am schimbat programul echipei, din cauza gerului din ţară

Dinu Gheorghe: Am schimbat programul echipei, din cauza gerului din ţară (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Ţinând cont de vremea nefavorabilă din ţară am decis să schimbăm programul din al doilea stagiu de pregătire. Echipa va reveni în ţară din primul cantonament sâmbătă seara, iar jucătorii vor primi liber până marţi seara, atunci când se va pleca în al doilea cantonament din Turcia. Pentru că vor fi mai multe zile de pregătire, în acest cantonament este posibil să jucăm patru meciuri amicale, cu adversari pe care îi vom stabili în aceste zile împreună cu antrenorul Viorel Moldovan", a spus Dinu Gheorghe, pentru site-ul oficial al clubului.

Astfel, FC Braşov va efectua în perioada 2-12 februarie al doilea stagiu de pregătire în Turcia, chiar dacă iniţial braşovenii anunţaseră că al doilea cantonament al iernii va fi între 5 şi 12 februarie, însă, din cauza vremii nefavorabile de la Braşov, programul a fost schimbat. Delegaţia braşoveană va fi cazată la Hotel Concorde, din staţiunea Lara, Antalya. Vineri, FC Braşov va disputa ultimul amical in stagiul din Antalya, cu formaţia ucraineană Karpatii Lvov, ora de disputare a meciului urmând a fi stabilită vineri dimineaţa, în funcţie de condiţiile meteo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici