Dinu Gheorghe: Ar fi "o golănie" dacă Lucescu ar antrena în paralel Unirea şi naţionala

Preşedintele FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat, luni, la Sport.ro, că ar fi "o golănie" dacă tehnicianul Răzvan Lucescu ar antrena în paralel echipa Unirea Urziceni şi prima reprezentativă, după ce nu a fost lăsat, în acest an, să pregătească şi formaţia FC Braşov şi naţionala.

26 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: Ar fi "o golănie" dacă Lucescu ar antrena în paralel Unirea şi naţionala

Dinu Gheorghe: Ar fi "o golănie" dacă Lucescu ar antrena în paralel Unirea şi naţionala (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu e o golănie? De ce nu putea să antreneze Braşovul şi echipa naţională, încă un an, că avea contract cu Braşovul? Acum se poate, pentru că anumite relaţii de prietenie domină în fotbalul românesc. Să fie sănătos să antreneze pe cine vrea el", a spus Gheorghe.

Oficialul braşovean a precizat că dacă Răzvan Lucescu ar ajunge să antreneze Unirea Urziceni, ar fi din vina conducătorilor FRF Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu. "Ar fi încă o confirmare a unor interese, relaţii, prietenii", a adăugat el.

Managerul general al clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că în situaţia în care

varianta cu selecţionerul Răzvan Lucescu antrenor

până la sfârşitul sezonului nu este posibilă, atunci va numi un tehnician în cursul săptămânii viitoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici