Dinu Gheorghe: Aştept acest moment din octombrie 2006, inima mea este la Rapid

Noul preşedinte al FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă, că revenirea la gruparea giuleşteană este un moment pe care îl aşteaptă din octombrie 2006 şi că suporterii acestei echipe au jucat un rol important în decizia sa de a prelua conducerea FC Rapid.

14 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: Aştept acest moment din octombrie 2006, inima mea este la Rapid

Dinu Gheorghe: Aştept acest moment din octombrie 2006, inima mea este la Rapid (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Este un moment pe care eu îl aştept din octombrie 2006, de când am plecat de la Rapid. Fiul rătăcitor este prea mult spus, pentru că eu doar am lucrat în altă parte trei ani şi jumătate. Rapid este ceva foarte special. Acum sunt mulţumit, fericit sper să fiu vara următoare. Ştiu că este un moment greu să revin, dar sunt convins că Rapidul va reuşi să nu se scufunde şi să rămână pe linia de plutire. Chiar dacă am fost plecat trei ani şi jumătate, eu după fiecare etapă primul lucru pe care îl întrebam era ce a făcut Rapidul", a spus Dinu Gheorghe, care a fost prezentat oficial în calitate de preşedinte al clubului Rapid Bucureşti.

Fostul conducător al grupării FC Braşov a menţionat că acceptând oferta de la Rapid, a refuzat două echipe concurente, pe Steaua şi pe Dinamo, şi că alegerea sa a fost influenţată în mare măsură de fanii giuleşteni. "Eram convins că se va întâmpla până la urmă (n.r. - să revină la Rapid), acum am refuzat două echipe concurente, dar nu puteam face pasul pentru că inima mea este la Rapid. Aveam o obligaţie faţă de suporteri. Eu pot spune că 51 la sută din decizia de a mă întoarce am luat-o pentru suporteri. Nu este normal ca Rapdisul să fie unde a fost în ultimii doi ani", a precizat Dinu Gheorghe.

Preşedintele FC Rapid a făcut, de asemenea, o comparaţie între noul antrenor Marius Şumudică şi actualul selecţioner Răzvan Lucescu, fost tehnician la Rapid: "Sper ca Marius Şumudică să nu se supere, pentru că îl compar cu Răzvan Lucescu, dar şi el vine la Rapid la fel ca Răzvan, după şase luni de experienţă în Liga I şi tot după ce au reuşit să se menţină în prima ligă cu Gloria Bistriţa, respectiv FC Braşov".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici