Dinu Gheorghe: Băieţii s-au comportat bine în meciul cu Levante

Preşedintele grupării FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat, marţi, că jucătorii pregătiţi de Răzvan Lucescu sunt obosiţi după perioada de pregătire din cantonamentul de la Oliva Nova, dar că este mulţumit că echipa câştigă partidele de verificare.

13 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: Băieţii s-au comportat bine în meciul cu Levante

Dinu Gheorghe: Băieţii sunt obosiţi, dar s-au comportat bine în meciul cu Levante

"Pentru acest moment al pregătirii, eu spun că echipa s-a comportat bine. Normal, se vede că băieţii sunt obosiţi, mai ales la duelurile de unu la unu, dar asta se va remedia pe parcurs. Acum se acumulează, se fac multe antrenamente mai grele, astfel că e firesc cum se prezintă echipa. Ce mă bucură mult, este că reuşesc să câştige, pentru că îi ajută la moral", a spus Dinu Gheorghe.

FC Braşov a învins, marţi, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia spaniolă Levante, în cel de-al doilea amical jucat de elevii lui Răzvan Lucescu, în stagiul de pregătire de la Oliva Nova (Spania). Singurul gol al partidei a fost marcat de Sabrin Sburlea, în minutul 80.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici