Dinu Gheorghe: Dacă la Braşov va fi stabilitate financiară, rămân la echipă

Preşedintele FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că va rămâne la Braşov dacă va fi stabilitate financiară şi echipa va putea evolua în cupele europene, refuzând să comenteze afirmaţiile patronului FC Steaua, Gigi Becali, legate de posibila numire a sa la clubul bucureştean.

16 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: Dacă la Braşov va fi stabilitate financiară, rămân la echipă

Preşedintele FC Braşov, Dinu Gheorghe (Imagine: Mediafax Foto)

"Prefer să nu mai comentez ce spune Gigi Becali. Tot ce ştiu este că dacă la vară oamenii care conduc oraşul sau cei din mediul de afaceri din Braşov vor pune umărul la această echipă, atunci voi rămâne, de ce să plec? Este important să şi putem să ne batem la cupele europene, nu doar să ne dorim acest lucru. E drept, este criză, dar este păcat de această echipă formată la Braşov. De un an de zile fac apel ca oamenii să îl ajute pe Ioan Neculaie, pentru că aceasta nu este echipa lui ci echipa oraşului, însă din păcate, nu ne aude nimeni. Îmi doresc să rămân la Braşov, dar depinde şi de stabilitatea financiară pe care o va avea acest club", a spus Dinu Gheorghe.

El a precizat că nu se pune problema ca jucătorii braşoveni doriţi de Becali, Mihai Roman, Sabrin Sburlea şi Rui Duarte, să ajungă la Steaua, dacă FC Braşov va avea obiective şi în Europa. "Dacă voi rămâne la Braşov, atunci este clar că ne vom bate din nou pentru cupele europene şi e de la sine înţeles că nu suntem dispuşi să renunţăm la jucători. Oricum, Mihai Roman are contract până în vara lui 2013, la fel şi Sabrin Sburlea, iar Rui Duarte mai are un an contract cu noi. Aşadar, nu pot eu să îi iau şi să plec, chiar dacă aş părăsi Braşovul, nu? Dar repet, nu se pune problema aşa, pentru că eu vreau să rămân aici, mai rămâne să am şi la ce să rămân, pentru că e clar că nu voi sta să lucrez la o echipă care nu ţinteşte marea performanţă", a adăugat Dinu Gheorghe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici