Dinu Gheorghe: E important ce îşi doreşte Dayro Moreno

Preşedintele FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat, marţi, că şi-ar dori un împrumut al fotbalistului columbian Dayro Moreno la gruparea antrenată de Viorel Moldiovan, însă este important ce vrea şi fotbalistul, legitimat în prezent la Steaua.

17 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: E important ce îşi doreşte Dayro Moreno

Dinu Gheorghe: E important ce îşi doreşte Dayro Moreno (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Am auzit că Gigi Becali a declarat că ar vrea să ni-l dea sub formă de împrumut pe Dayro, dar de la asta şi până ca fotbalistul să ajungă la noi, e cale lungă. În primul rând, nu s-a pus problema unui schimb de jucători, între Rui Duarte şi Dayro, că mai auzisem şi varianta asta. Iar în ceea ce priveşte doar împrumutul lui Dayro, probabil că cei de la Steaua îşi doresc acest lucru, doar pentru ca atacantul columbian să revină la o formă bună, aşa cum s-a întâmplat în campionatul trecut cu Surdu. Ce pot să spun? Eu sper ca Dayro să ajungă la noi, dar mai întâi e important ce îşi doreşte şi jucătorul. Că asta contează cel mai mult", a spus Dinu Gheorghe.

În altă ordine de idei, la Braşov s-a prezentat şi fotbalistul peruan Julio Cesaz Landauri, care s-a arătat încântat de noua sa echipă şi a precizat că transferul său este un pas înainte în cariera sa.

"Venirea la FC Braşov este un pas înainte în cariera mea. Mă aflu pentru prima oară la o echipa din Europa şi vreau să confirm încrederea celor de la Braşov. Este o exprienţă nouă pentru mine, îmi place oraşul foarte mult, chiar dacă în aceste zile aici este foarte frig. Sper să ma acomodez cât mai rapid, să reuşesc un retur bun de campionat şi să ajut echipa sa-şi îndeplinească obiective", a declarat Landauri, după ce a efectuat vizita medicală.

Fundaşul Bogdan Niculae şi-a reziliat marţi, de comun acord, contractul cu FC Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici