Dinu Gheorghe: FC Braşov nu vrea arbitri străini

Preşedintele FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat, marţi, că oficialii grupării braşovene nu se gândesc că ceară arbitri străini la partidele din Liga I, deoarece consideră că arbitrii români trebuie încurajaţi.

13 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: FC Braşov nu vrea arbitri străini

Dinu Gheorghe: FC Braşov nu vrea arbitri străini (Imagine:Thomas Campean/Mediafax Foto)

"La niciun meci al Braşovului nu au fost greşeli de arbitraj intenţionate sau într-o singură direcţie. Cu Dinamo au fost două erori, una împotriva lui Dinamo şi una împotriva Braşovului. Nu ne gândim să chemăm arbitri străini. Ce străini au venit în ultimul timp? Au fost Trefoloni şi Busacca în anii trecuţi, în rest... Dacă chemăm străini ce se întâmplă cu arbitrii români? Să conducă numai la B şiC cum vrea Hizo? Nu se poate, trebuie încurajaţi şi ei", a menţionat Dinu Gheorghe.

Dinu Gheorghe a afirmat că rapidiştii au motive să se plângă de arbitrajul lui Alexandru Tudor la meciul cu CFR Cluj.

"Nu ştiu dacă a fost intenţie la Tudor, au fost două greşeli majore împotriva Rapidului şi cei de acolo au motive să se plângă. Dar nu cred că-l pot bănui pe Tudor că a făcut jocul CFR-ului. E foarte rău că Tudor nu a anunţat de varicelă. E foarte rău că preşedintele CCA nu ştia, dar ştiau alţii. Dacă se întâmpla asta la un meci la Braşovului, eram nemulţumit. Era neplăcut pentru că se poate întâmpla orice. La varicelă trebuie carantină neapărat. Să sperăm că boala nu era în starea de incubaţie şi că era pe final. Le doresc jucătorilor de la Rapid şi CFR să nu aibă probleme.Nu cred că trebuie sancţionat Tudor că n-a spus. E o greşeală a lui, dacă e bonav. Dar până acum nu ştie nimeni, că nu există un document oficial. Dacă el are varicelă şi jucătorii au fost contaminaţi, la aceştia apare peste 15 zile, că atâta e perioada de incubaţie, aşa că trebuie să aşteptăm", a afirmat Dinu Gheorghe.

Marţi, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a declarat că arbitrul Alexandru Tudor a fost oprit de la delegări pentru greşelile comise la partida Rapid-CFR Cluj, dar şi din cauza stării lui de sănătate, fiind suspect de varicelă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici