Dinu Gheorghe, indiferent dacă meciul cu Steaua va fi televizat

Preşedintele FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că îi este indiferent dacă partida cu Steaua, din etapa a XIX-a a Ligii I, va fi sau nu televizată.

15 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe, indiferent dacă meciul cu Steaua va fi televizat

Dinu Gheorghe: Nu mă preocupă faptul că nu va fi televizat meciul cu Steaua

"Nu am prea multe detalii, abia am aflat şi eu, dar, sincer, nu mă preocupă atât de tare dacă va fi sau nu televizat meciul. Nu am nicio putere de decizie şi nici nu pot influenţa acest lucru. Dacă aşa s-a decis, foarte bine, nu e nicio problemă, nu ne deranjează în nici un fel", a spus oficialul braşovean.

Meciul dintre FC Braşov şi Steaua, fusese programat iniţial duminică, de la ora 15.30, apoi data şi ora au fost modificate pentru vineri, ora 20.45. Săptămâna trecută, Liga Profesionistă de Fotbal a revenit la prima programare, şi anume, duminică, ora 15.30, pentru ca marţi, să fie anunţată partida pentru duminică, ora 15.00, fără a fi însă televizată.

Pentru meciul cu Steaua, intrarea pe stadionul Tineretului va costa 200 lei la fotolii, 80 lei la tribuna acoperită, respectiv 50 lei la tribuna I şi a II-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici