Dinu Gheorghe: Piţurcă este atacantul de care aveam nevoie la Braşov

Preşedintele grupării FC Braşov, Dinu Gheorghe a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX că este foarte mulţumit de transferul jucătorului Alexandru Piţurcă la echipa braşoveană, acesta fiind "atacantul de care echipa avea nevoie".

18 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: Piţurcă este atacantul de care aveam nevoie la Braşov

Atacantul Alexandru Piţurcă (Imagine din arhivă; Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Am profitat de faptul că Alexandru Piţurcă îşi încheiase socotelile cu Pandurii Târgu Jiu şi l-am luat. Am avut o discuţie foarte clară în care am stabilit totul şi apoi am bătut palma. Sunt mulţumit, pentru că eu cred că se potriveşte echipei noastre şi este atacantul de care aveam nevoie", a spus Dinu Gheorghe.

Preşedintele grupării braşovene a menţionat că mai are în plan transferul unui portar şi al unui fundaş central, pentru ca echipa să fie completă pentru startului sezonului. "Eu consider că am adus exact ce ne trebuia, fotbalişti care să se potrivească echipei. Sîntem în discuţii pentru transferul unui fundaş central şi al unui portar. Trebuie să găsim soluţii tinere ca să păstrăm o medie bună de vârstă, astfel că, cel mai probabil, jucătorii aduşi vor avea între 22 şi 24 de ani", a completat Gheorghe.

În această vară FC Braşov i-a transferat, până acum, pe mijlocaşii Nicolae Grigore şi Adriano Barbosa Miranda-Nene, precum şi pe atacantul Alexandru Piţurcă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici