Dinu: Mărgăritescu şi Munteanu nu intră în vederile echipei tehnice

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, miercuri, la reunirea echipei pentru noul sezon, că mijlocaşii Andrei Mărgăritescu şi Cătălin Munteanu nu intră în vederile staff-ului tehnic, ei fiind puşi pe lista de transferări.

9 afișări
Imaginea articolului Dinu: Mărgăritescu şi Munteanu nu intră în vederile echipei tehnice

Dinu: Mărgăritescu şi Munteanu nu intră în vederile echipei tehnice (Imagine: Mediafax Foto)

"Obiectevele sunt aceleaşi de 50 de ani la Dinamo. Mărgăritescu şi Munteanu sunt jucători în tratative, în nişte calcule, nu intră în vederile echipei tehnice şi se caută nişte soluţii de colaborare, schimburi de jucători. La momentul respectiv veţi afla mai multe", a spus Cornel Dinu.

Lotul echipei Dinamo s-a reunit, miercuri, pentru noul sezon, sub comanda noului antrenor principal Mircea Rednic şi a secunzilor Ion Vlădoiu şi Marius Bratu (care se va ocupa de pregătirea portarilor). Constantin Niculae a rămas în continuare preparatorul fizic al echipei.

Cei 20 de jucători care s-au prezentat la reunirea lotului au fost: Florin Matache, Denis Romanovs (portari), Silviu Izvoranu, Nino Pekarici, Zie Diabate, Cristian Pulhac, Lucian Goian, Sergiu Homei, Dragoş Grigore (fundaşi), Ilie Iordache, Adrian Ropotan, Vojislav Vranjkovici, Gabriel Torje, Marius Alexe, Anoh Atoukora, Dan Bucşă (mijlocaşi), Ionel Dănciulescu, Osvaldo Miranda, Andrei Cristea, Mihai Damaschin (atacanţi).

Andrei Mărgăritescu, Cătălin Munteanu, Blagoja Todorovski şi John Galliquio au fost puşi pe lista de transferări.

Mijlocaşul Gabriel Boştină nu a fost prezent la reunirea echipei neştiindu-se situaţia lui, în tip ce Ianis Zicu a absentat pentru că se află în procesul de recuperare după accidentare.

De la reunire au lipsit şi Bogdan Lobonţ, Adrian Cristea şi Cosmin Moţi care sunt în lotul naţionalei României la Euro, dar şi Florin Bratu care a fost învoit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici