Dinu Sânmărtean a ajuns la o înţelegere cu FC Vaslui

Fundaşul stânga al Gloriei Bistriţa, Dinu Sânmărtean, a ajuns la o înţelegere cu FC Vaslui, fiind considerat o soluţie bună de antrenorul Marius Lăcătuş.

66 afișări
Imaginea articolului Dinu Sânmărtean a ajuns la o înţelegere cu FC Vaslui

Dinu Sânmărtean a ajuns la o înţelegere cu FC Vaslui

"Cum Bălace a plecat, iar Buhuş a suferit o ruptură în Antalya, cred că Dinu Sânmărtean este o soluţie bună. Din păcate, nu l-am văzut la joc pentru că în momentul în care a ajuns în cantonament nu s-a mai putut disputa ultimul meci", a declarat Marius Lăcătuş.

Dinu Sânmărtean a mai evoluat la FC Vaslui în urmă cu peste cinci ani, atunci când echipa lui Adrian Porumboiu evolua în divizia B. Fundaşul stânga va juca la Vaslui alături de fratele său Lucian, transferat şi el de la Gloria Bistriţa în această iarnă.

Tehnicianul vasluienilor susţine că în aceste zile mai este aşteptat un fundaş central, în condiţiile în care Cânu nu poate reveni curând pe gazon. "Astăzi sau mâine urmează a fi concretizat încă un transfer. Este vorba de un fundaş central din străinătate, care a jucat şi la echipa naţională", a adăugat Marius Lăcătuş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici