Director executiv St.Patrick's Athletic: Este un avantaj pentru noi că Steaua are terenul suspendat

Directorul executiv al grupării St. Patrick’s Athletic, Richard Sadlier, a declarat că suspendarea stadionului din Bulevardul Ghencea este un avantaj pentru echipa sa în dubla cu Steaua din play-offul Ligii Europa, lucru care sporește șansele de calificare, informează Irish Times.

16 afișări
Imaginea articolului Director executiv St.Patrick's Athletic: Este un avantaj pentru noi că Steaua are terenul suspendat

Director executiv St.Patrick's Athletic: Este un avantaj pentru noi că Steaua are terenul suspendat (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"E o dezamăgire mare pentru suporterii noștri că nu pot însoți echipa la București din cauză că terenul gazdelor e suspendat. Avantajul este că nu vom avea zeci de mii de fani români care să facă atmosferă și să pună presiune, lucru care ne-ar putea spori șansele de calificare. Puteam nimeri cu Aston Villa, care ar fi fost atractivă din punct de vedere financiar. Din punct de vedere sportiv, am fi preferat pe Odense, am fi avut cele mai mari șanse să trecem de acest tur", a spus Sadlier.

Oficialul irlandez a afirmat că nu este un cunoscător al fotbalului românesc. "Vom vedea ce se va întâmpla, dar cu siguranță va fi extrem de greu. Așa ar fi fost cu oricine am fi căzut la tragerea la sorți. Oricum, ne vom face bine temele înaintea dublei cu Steaua", a comentat el.

Mijlocașul Stuart Byrne a mai jucat împotriva Stelei în 2005, atunci fosta sa echipă, Shelbourne fiind eliminată după 0-0 la Dublin și 4-1 la București. "Parcă a fost ieri. Steaua e o echipă bună, chiar dacă nu va beneficia de sprijinul propriilor suporteri. Vom urca la un alt nivel, dar nu-mi pot imagina că sunt cu mult mai buni față de acum trei ani. Ne jucăm șansele, am ajuns departe și mai e un pic până la faza grupelor", a spus Byrne.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici