Director sportiv Hellas Verona: Mutu nu este un jucător interesant pentru noi

Directorul sportiv al clubului Hellas Verona, Mauro Gibellini, a declarat, joi, că atacantul formaţiei AC Cesena, Adrian Mutu, nu este un jucător interesant pentru echipa sa.

181 afișări
Imaginea articolului Director sportiv Hellas Verona: Mutu nu este un jucător interesant pentru noi

Adrian Mutu (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"Sunt doar zvonuri, nu este nimic adevărat şi acum nu ne gândim la achiziţii. Acum suntem prinşi în campionat, trebuie să vedem care ne va fi viitorul. În orice caz, Mutu nu este un jucător interesant pentru noi, ar fi o «ciorbă reîncălzită»", a spus Gibellini.

Presa italiană a scris că atacantul Adrian Mutu nu va rămâne la Cesena după finalul actualei ediţii a Serie A şi ar putea reveni din vară la Hellas Verona, echipă pentru care a mai evoluat în perioada 2000-2002, informează site-ul goalcity.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici