Director sportiv Schalke: Inter Milano se interesează de Marica

Directorul sportiv al clubului Schalke 04, Horst Heldt, a declarat, duminică, la postul Sport 1, că echipa italiană Internazionale Milano este interesată de achiziţionarea atacantului Ciprian Marica.

134 afișări
Imaginea articolului Director sportiv Schalke: Inter Milano se interesează de Marica

Ciprian Marica (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Încă ne gândim dacă îi vom proprune prelungirea contractului lui Marica, dar nu are niciun sens să vorbim acum. Jucătorul nu este lipsit de oferte, iar Internazionale Milano este extrem de interesată de achiziţionarea lui", a spus Heldt, citat de site-ul tuttomercatoweb.com.

Ciprian Marica, în vârstă de 27 de ani, mai are contract cu gruparea germană până în vară. Internaţionalul român a fost dorit în iarnă de mai multe formaţii din Turcia şi Rusia, dar şi de AC Fiorentina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici