Directorii de cursă din F1 au fost testaţi pozitiv la COVID înainte de GP Miami

Directorii de cursă ai Formulei 1, Eduardo Freitas şi Niels Wittich, au fost depistaţi pozitiv la testul COVID-19, ceea ce ridică semne de întrebare cu privire la cine va prelua conducerea Marelui Premiu inaugural de la Miami de săptămâna viitoare, a anunţat miercuri presa britanică.

139 afișări
Imaginea articolului Directorii de cursă din F1 au fost testaţi pozitiv la COVID înainte de GP Miami

Directorii de cursă din F1 au fost testaţi pozitiv la COVID înainte de GP Miami

Informaţia transmisă iniţial de Daily Telegraph şi de televiziunea Sky Sports, a fost confirmată ulterior şi de Reuters.

Un purtător de cuvânt al Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA) a declarat că informaţiile medicale despre personalul său nu pot fi dezvăluite „decât dacă sunt relevante pentru desfăşurarea unui eveniment".

Sky a declarat că a înţeles că ambii bărbaţi au fost depistaţi pozitiv după Marele Premiu al Emiliei Romagna, desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute pe circuitul italian Imola.

Călătoriile în Statele Unite necesită în prezent un test negativ efectuat cu cel mult o zi înainte de plecare, indiferent de statutul de vaccinare.

Antrenamentele pentru cursa din 8 mai încep vineri, 6 mai.

Portughezul Freitas şi germanul Wittich au fost numiţi în februarie ca înlocuitori alternativi ai australianului Michael Masi, care a plecat, în urma unei analize a controversatei curse de anul trecut de la Abu Dhabi, care a încheiat sezonul.

Masi a modificat procedurile privind maşina de siguranţă la sfârşitul cursei, decizie care i-a oferit efectiv titlul lui Max Verstappen de la Red Bull.

În cazul în care niciunul dintre cei doi directori de cursă nu va fi disponibil pentru cursa de pe Hard Rock Stadium, alte opţiuni ar putea fi veteranii britanici Herbie Blash şi Colin Haywood.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici