Directorul general adjunct al clubului Paris Saint Germain, audiat de justiţia italiană

Directorul general adjunct al formaţiei Paris Saint Germain, Philippe Boindrieux, a fost audiat vineri la Palermo, în cadrul unei anchete în care impresarul lui Javier Pastore este acuzat de "extorcare de fonduri" cu ocazia transferului jucătorului la clubul francez.

42 afișări
Imaginea articolului Directorul general adjunct al clubului Paris Saint Germain, audiat de justiţia italiană

Directorul general adjunct al clubului Paris Saint Germain, audiat de justiţia italiană

"Noi doar am semnat un contract de achiziţionare a jucătorului Javier Pastore. Dacă apoi au existat schimburi de bani, noi nu ştim nimic despre asta. În Franţa, noi lucrăm doar cu grupările de fotbal şi PSG a ajuns la un acord direct cu clubul Palermo", a spus Boindrieux.

Preşedintele clubului Palermo, Maurizio Zamparini, îl acuză pe agentul lui Pastore, Marcelo Simonian, că şi-a însuşit jumătate din suma de 42 de milioane de euro plătită de francezi pentru achiziţionarea jucătorului argentinian, şi nu 17 milioane de euro, aşa cum prevedea contractul.

Directorul sportiv al clubului Paris Saint Germain, Leonardo, audiat la sfârşitul lunii octombrie, la fel ca şi jucătorul, a dat asigurări că nu există probleme în ceea ce priveşte gruparea franceză.

Pastore s-a transferat în această vară, el semnând cu PSG un contract pe cinci ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici