Directorul tehnic al Gloriei Bistriţa şi-a revenit din comă

Directorul tehnic al Gloriei Bistriţa, Constantin Cârstea, şi-a revenit din comă, iar luni la prânz a fost transferat de la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud la Spitalul Judeţean Piteşti, din localitatea sa de domiciliu.

11 afișări
Imaginea articolului Directorul tehnic al Gloriei Bistriţa şi-a revenit din comă

Directorul tehnic al Gloriei Bistriţa şi-a revenit din comă (Imagine din arhivă; Ionel Iancu/Mediafax Foto)

Medicul Mircea Gelu Buta, directorul spitalului Judeţean Bistriţa-Năsăud, a declarat, luni, că decizia a fost luată de medici la cererea familiei care a vrut să-l ducă pe Constantin Cârstea acasă, ca să fie mai aproape de Bucureşti.

"Faza critică a trecut. Şi-a revenit din comă în această dimineaţă şi, în jurul orei 12.45, a plecat la Spitalul Judeţean Piteşti cu o ambulanţă de tip C, cu medic, pe care am pus-o la dispoziţie. Am vorbit cu cei de acolo care îl vor interna la neurologie şi îl vor supraveghea. A fost o decizie medicală luată împreună cu familia care şi-a dorit să-l ducă acasă. Am luat legătura şi cu clinica de neurologie din Bucureşti care ne-a spus că nu are cu ce să îl ajute, dar cei de acolo ne-au sfătuit să-l transferăm la Piteşti pentru că e mai uşor de ajuns în Capitală în caz de nevoie. Urmează acum faza a doua a bolii, respectiv cea în care se poate recupera sau poate avea nevoie de o intervenţie chirurgicală", a explicat dr. Buta.

Directorul tehnic al Gloriei Bistriţa, Constantin Cârstea (60 de ani), a fost internat, de urgenţă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud, în comă în urma unei hemoragii cerebrale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici