Djokovic este gata să-l ajute pe fiul său să-i calce pe urme

Novak Djokovic a declarat că va face tot posibilul pentru a-şi sprijini fiul Stefan, dacă acesta va decide să-i calce pe urme, însă sârbul vrea să se asigure că băiatul de şapte ani nu se simte presat să urmeze o carieră în tenis.

198 afișări
Imaginea articolului Djokovic este gata să-l ajute pe fiul său să-i calce pe urme

Sursa Foto -tennisworld

Imagini cu multiplul campion de Grand Slam antrenându-se cu fiul său au circulat pe reţelele de socializare la începutul acestei săptămâni, iar Djokovic a postat pe Twitter şi imagini alăturate cu ei lovind un forehand, cu menţiunea „atât de mişto să vezi asta".

În luna mai, Djokovic a declarat că fiul său a câştigat primul său turneu în aceeaşi zi în care el a câştigat Openul Italiei.

„Încerc să folosesc fiecare ocazie disponibilă ... pentru a juca cu el, deoarece el este acum complet absorbit de tenis", a declarat Djokovic reporterilor după victoria sa în faţa lui Tim van Rijthoven la Wimbledon, duminică.

"Tot ceea ce este în jurul tenisului..., cum poate juca..., el se uită, analizează. Îl voi sprijini în orice mod posibil pentru ca el să poată fi jucător profesionist de tenis... dacă îşi doreşte cu adevărat.

Dar este prea devreme să vorbesc despre asta, ca să fiu sincer. Nu are nici măcar opt ani. Pentru mine este important să avem o relaţie de tată şi fiu ... înainte de orice altceva, şi să se bucure de viaţă".

Djokovic a mai spus că este important ca fiul său să fie expus la o varietate de sporturi.

„Simt că este foarte important să ai, în special la această vârstă fragedă, o mulţime de stimuli pentru copii din diferite perspective şi diferite sporturi şi diferite mişcări, diferite activităţi", a spus Djokovic.

Djokovic, de şase ori campion la Wimbledon, îl va înfrunta în sferturile de finală pe italianul Jannik Sinner, cap de serie numărul 10.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici