Djokovic ţine în viaţă Serbia, în semifinalele Cupa Davis. Decisiv devine meciul de dublu

Novak Djokovic a menţinut în viaţă candidatura Serbiei la finala Cupei Davis, învingându-l pe croatul Marin Cilic cu 6-4, 6-2 şi a egalând scorul în semifinala cu Croaţia, după ce croatul Borna Gojo l-a învins, vineri, mai devreme, pe Dusan Lajovic, în primul meci de simplu al confruntării.

561 afișări
Imaginea articolului Djokovic ţine în viaţă Serbia, în semifinalele Cupa Davis. Decisiv devine meciul de dublu

Djokovic ţine în viaţă Serbia, în semifinalele Cupa Davis. Decisiv devine meciul de dublu

Serbia şi Croaţia, rivalii tradiţionali din Balcani, îşi dispută locul în finala Cupei Davis în meciul decisiv de dublu decisiv, unde sârbii au o sarcină dificilă împotriva perechii numărul unu mondial, Nikola Mektic şi Mate Pavic.

Partida se dispută la Madrid, iar Djokovic face echipă cu Filip Krajinovic, care l-a înlocuit în ultima clipă pe singurul specialist de dublu din Serbia, Nikola Cacic.

În primul meci al semifinalei de la Madrid, Borna Gojo a adus surprinzător Croaţia la conducere, după ce l-a învins pe Dusan Lajovic (33 ATP) cu 4-6, 6-3, 6-2, după un meci dramatic, care i-a adus numărului 279 mondial a treia victorie din acest an în faţa unor adversari din top 100.

Gojo l-a depăşit pe Lajovic, numărul 33 mondial, după ce l-a învins pe Lorenzo Sonego, locul 27 mondial, în victoria Croaţiei cu 2-1 în faţa Italiei, în sferturile de finală, şi după ce i-a provocat o înfrângere şi australianului Alexei Popyrin în faza grupelor.

Lajovic părea să îşi valorifice statutul de favorit, câştigând setul inaugural, după ce a revenit de la 4-2 şi 40-0 pe serviciul lui Gojo. Croatul nu a mai cedat în celelalte două seturi, în care a luat avans de fiecare dată, încă din debut.

În cealată semifinală, Federaţia Rusă de Tenis joacă sâmbătă cu Germania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici