Djokovic va primi viză pentru a juca la Australian Open. A fost anulată o interdicţie de trei ani

Novak Djokovic va primi o viză pentru a juca la turneul de tenis Australian Open 2023, a anunţat marţi presa locală, în pofida expulzării sale din această ţară în ianuarie.

344 afișări
Imaginea articolului Djokovic va primi viză pentru a juca la Australian Open. A fost anulată o interdicţie de trei ani

Marţi, Australian Broadcasting Corp.  a confirmat informaţiile din presă potrivit cărora ministrul imigraţiei a anulat o potenţială perioadă de interdicţie de trei ani pentru Djokovic, scrie AP.

Poliţia australiană de frontieră declarat anterior că se poate renunţa la perioada de excludere în anumite circumstanţe - şi că fiecare caz va fi evaluat în funcţie de meritele sale.

Campionul cu 21 de Grand Slam-uri în carieră nu a fost autorizat să îşi apere titlul de la Australian Open în acest an, după o saga juridică tumultoasă de 10 zile privind statutul său de vaccinare COVID-19, care a culminat cu revocarea vizei sale în ajunul turneului.

Djokovic a indicat luni, la Turneul Campionilor din Italia, că avocaţii săi comunică cu guvernul australian în vederea participării sale la turneul Australian Open din 16-29 ianuarie. 

Australian Open este turneul preferat al sârbului, fiind campion de nouă ori la Melbourne.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici