Djokovici a câştigat turneul de la Indian Wells, învingându-l pe Federer în finală

Tenismenul sârb Novak Djokovici, locul 2 ATP, l-a învins, duminică, pe elveţianul Roger Federer, locul 8 ATP, cu scorul de 3-6, 6-3, 7-6 (3), în finala turneului de 1.000 de puncte de la Indian Wells.

276 afișări
Imaginea articolului Djokovici a câştigat turneul de la Indian Wells, învingându-l pe Federer în finală

Djokovici a câştigat turneul de la Indian Wells, învingându-l pe Federer în finală (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Partida a durat două ore şi 12 minute şi a reprezentat a 33-a întâlnire dintre cei doi mai jucători de tenis, elveţianul rămânând acum cu un avantaj minim, scor 17-16.

Pe lângă cele 1.000 de puncte ATP, sârbul a primit un cec de un milion de dolari, în timp ce învinsul său s-a ales cu 500.000 de dolari şi 600 de puncte ATP.

Acest al treilea trofeu câştigat la Indian Wells (2008, 2011) este al 42-lea din cariera lui Djokovici şi al 17-lea de categorie Masters Series.

Finala din California îl va ridica pe Federer de pe locul 8 pe locul 5 în clasamentul ATP, începând de luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici