Djokovici ar putea rata turneele de la Beijing şi Shanghai

Tenismanul sârb Novak Djokovici, numărul unu mondial, care a suferit o accidentare la spate, a declarat, pentru cotidianul Sportske Novosti, că ar putea fi nevoit să renunţe la turneele de la Beijing şi Shanghai.

176 afișări
Imaginea articolului Djokovici ar putea rata turneele de la Beijing şi Shanghai

Novak Djokovici (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este vorba de o ruptură parţială a unui muşchi (de la spate), care necesită repaus. Este dificil de spus cât va dura această pauză, după doar un examen. Vom stabili în următoarele zile despre ce este vorba. Ceea ce este sigur este să nu-mi voi pune în pericol sănătatea pentru a participa la unul sau două turnee", a declarat Djokovici, citat de publicaţia Sportske Novosti.

Novak Djokovici a adăugat că ar putea fi nevoit să ia o pauză de trei până la şase săptămâni, astfel că nu va putea concura la turneele de la Beijing (debutează pe 3 octombrie) şi Shanghai (debutează pe 9 octombrie).

Presa internaţională a anunţat, luni, că Novak Djokovici va fi indisponibil cel puţin patru săptămâni din cauza unei rupturi parţiale a fibrelor musculare în zona intercostală.

Novak Djokovici a abandonat, duminică, în setul doi al meciului cu Juan Martin Del Potro, în momentul în care argentinianul conducea cu 7-6 (7/5), 3-0. Serbia a pierdut întâlnirea cu Argentina, scor 2-3.

Tenismanul sârb a câştigat în acest sezon zece turnee, înregistrând 64 de victorii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici