Djokovici, deţinătorul trofeului, învins de Wawrinka în sferturile de finală ale Australian Open

Tenismanul sârb Novak Djokovici, cap de serie numărul 2 şi cvadruplu câştigător la Melbourne, a fost învins, marţi, de elveţianul Stanislas Wawrinka, al optulea favorit al competiţiei, în sferturile de finală ale Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

204 afișări
Imaginea articolului Djokovici, deţinătorul trofeului, învins de Wawrinka în sferturile de finală ale Australian Open

Novak Djokovici, Stanislas Wawrinka (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Wawrinka s-a impus cu scorul 2-6, 6-4, 6-2, 3-6, 9-7, după patru ore de joc.

În semifinale, Stanislas Wawrinka îl va întâlni pe cehul Tomas Berdych, cap de serie numărul 7, care a trecut, cu scorul de 6-1, 6-4, 2-6, 6-4, pe spaniolul David Ferrer, al treilea favorit al competiţiei.

Novak Djokovici a câştigat ultimele trei ediţii de la Australian Open, după ce se impusese prima oară în 2008. Până marţi, el nu pierduse niciun meci la Melbourne din sferturile de finală ale ediţiei din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici