Djokovici: Trăiesc visul oricărui jucător de tenis

Tenismanul sârb Novak Djokovici, numărul 3 mondial, a declarat că "trăieşte visul oricărui jucător de tenis", după ce a câştigat Cupa Davis în decembrie şi Australian Open, duminică, în faţa lui Andy Murray, informează AFP.

14 afișări

"Cupa Davis, iar apoi un alt titlu de Grand Slam. Trăiesc visul oricărui jucător de tenis. Este cel mai bun început de sezon posibil, chiar dacă nu am avut mult timp de odihnă", a afirmat Djokovici.

El a menţionat că nu a fost uşor să joace împotriva lui Murray, deoarece îi leagă o lungă prietenie: "Pot să înţeleg ce simte. Este a treia oară când joacă finala fără să câştige titlul. Este greu, însă am un deosebit respect pentru el şi pentru jocul lui şi cred că a făcut totul să câştige un Grand Slam. Cred că se va întâmpla foarte curând".

Învinsul lui Djokovici, Andy Murray a declarat că sârbul a jucat "incredibil" de bine. "Am fost într-o stare mai rea decât anul trecut şi nu înţeleg motivul. Novak a jucat încredibil, acest eşec nu mă va împiedica să dorm. Îmi iubesc şi viaţa din afara terenului", a afirmat Murray.

Tenismanul sârb Novak Djokovici a câştigat, duminică, pentru a doua oară în carieră, Openul Australiei, primul turneu de Grand Slam al anului, după ce l-a învins pe scoţianul Andy Murray, cu scorul de 6-4, 6-2, 6-3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici