Dodig şi Melo, calificaţi la Turneul Campionilor de Tecău şi Rojer

Croatul Ivan Dodig şi brazilianul Marcelo Melo formează ultima pereche calificată pe tabloul probei de dublu a Turneului Campionilor, după ce rivalii lor pentru un loc în finala sezonului, Eric Butorac (SUA) şi Raven Klaasen (Africa de Sud), au fost învinşi de Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer.

146 afișări
Imaginea articolului Dodig şi Melo, calificaţi la Turneul Campionilor de Tecău şi Rojer

Jean-Julien Rojer şi Horia Tecău (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tecău şi Rojer, deja calificaţi pentru Londra, i-au învins, joi, pe Butorac şi Klaasen în sferturile de finală ale turneului Masters 1000 de la Paris-Bercy, cu scorul de 5-7, 6-1, 10-6, rezultat care îi oferă biletele de Londra echipei Dodig/Melo, eliminată în turul doi în capitala Franţei.

Acest meci a stabilit cele opt perechi care vor evolua între 9 şi 16 noiembrie, la O2 Arena, în finala sezonului: Bob şi Mike Bryan (SUA), echipă ce va încheia anul pe locul 1 ATP pentru a zecea oară, Daniel Nestor/Nenad Zimonjic (Canada/Serbia), Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia), Julien Benneteau/Edouard Roger-Vasselin (Franţa), Jean-Julien Rojer/Horia Tecau (România/Olanda), Marcel Granollers/Marc Lopez (Spania), Lukasz Kubot/Robert Lindstedt (Polonia/Suedia) şi Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croaţia/Brazilia).

Horia Tecău s-a calificat pentru a treia oară la Turneul Campionilor, prima dată alături de olandezul Rojer. În primele două participări, în 2011 şi 2012, Tecău a făcut pereche cu suedezul Robert Lindstedt, de fiecare dată fiind eliminaţi din faza grupelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici