Dodu: Mulţescu a plecat de la echipă

Patronul clubului din Liga a II-a FC Progresul, Marian Dodu, a declarat, miercuri, că antrenorul Gheorghe Mulţescu a plecat de la echipă, nefiind nevoie să-şi depună demisia pentru că nu avea un contract semnat cu gruparea din Cotroceni.

16 afișări

"Din ce ştiu eu, Mulţescu a plecat de la echipă. Nu am primit o demisie de la domnul Mulţescu pentru că dânsul nu avea un contract încheiat cu noi. Nu pot să mă gândesc acum la un alt antrenor, pentru că mă gândesc în primul rând la situaţia financiară a clubului", a spus Dodu.

Gheorghe Mulţescu l-a înlocuit, înaintea returului sezonului 2008/2009, în funcţia de antrenor principal la FC Progresul, pe tehnicianul Marius Şumudică. Mulţescu, 58 de ani, a mai antrenat, în România, formaţiile Dinamo, Sportul Studenţesc, Universitatea Cluj şi Astra Ploieşti.

Totodată, FC Progresul a fost penalizată cu trei puncte în clasamentul Seriei I a Ligii a II-a de către FIFA, din cauza datoriei către portarul bulgar Radostin Stanev.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici