Doentay Wilder a câştigat meciul cu Luis Ortiz şi îşi păstrează centura de campion WBC

Doentay Wilder îşi păstrează titlul de campion WBC la categoria grea, după ce l-a făcut K.O. pe Luis Ortiz în runda a şaptea a meciului. Dacă în debutul partidei Ortiz părea să fie în avantaj, lovitura pe care i-a aplicat-o Wilder l-a făcut knockout pe sportiv.

122 afișări
Imaginea articolului Doentay Wilder a câştigat meciul cu Luis Ortiz şi îşi păstrează centura de campion WBC

Doentay Wilder a câştigat meciul cu Luis Ortiz şi îşi păstrează centura de campion WBC

Astfel, americanul de 34 de ani rămâne campion WBC la categoria grea şi a reuşit să egaleze performanţa lui Muhammad Ali de a-şi apăra titlul de 10 ori consecutiv. ”Totul a fost conform planului. L-am văzut cum oboseşte. Când a venit momentul potrivit, am stat la distanţa optimă şi a am găsit momentul ideal. Bam baby! Noapte bună. Urmează un nou meci cu Tyson Fury, în februarie. După aceea, vreau să unific centurile.

Vreau să fie un singur campion, un singur nume, Denotay Wilder. Categoria grea e prea mică pentru ca centurile să fie peste tot. Trebuie să fie un singur campion şi eu sunt perfect pentru asta.” , a declarat pugilistul la finalul meciului, pentru Skysports.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
wilder,
campion,
wbc

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici