Doi campioni mondiali investesc într-o afacere cu plante de cannabis

  • Gotze a marcat golul cu care Germania a câştigat Cupa Mondială în Brazilia
  • Transferurile lui Schurrle au costat, în total, 93 milioane de euro
  • Transferurile lui Gotze au costat, în total, 59 de milioane de euro
  • Mike Tyson este alt sportiv celebru care are o afacere cu cannabis
588 afișări
Imaginea articolului Doi campioni mondiali investesc într-o afacere cu plante de cannabis

Sursa foto: bleacherreport

Andreas Schurrle şi Mario Gotze, campioni mondiali cu Germania în 2014, vor să bage bani într-o afacere împreună. Vor investi în creşterea de cannabis.

Mai exact, în compania berlineză Sanity Group. Cultivarea de cannabis, în scopuri medicale, este legală în Germania şi se foloseşte la tratarea multor boli, printre care cancerul, Alzheimer, HIV-ul şi epilepsia.

Celor doi li se adaugă şi celebrul cântăreţ de la Black Eyed Peas, Will.I.Am. Un alt investitor este Scooter Braun, managerul lui Justin Bieber. În total, investitorii au băgat, până acum, peste 22 de milioane de euro. Nici nu e greu să îţi dai seama de ce. În 2019, piaţa legală de cannabis era de 12,3 miliarde de euro.

Un alt sportiv faimos care investeşte în cannabis este Mike Tyson, la Tyson Ranch, iar veniturile sale lunare din această afacere sunt de peste jumătate de milion de euro.

 

AUTOR: Cristian Munteanu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici