Doi fani ieşeni i-au înjurat pe antrenorul Bergodi şi pe Onuţ la finalul meciului cu Gloria Buzău

Antrenorul Cristiano Bergodi şi fundaşul Bogdan Onuţ au fost înjuraţi de doi fani ai echipei Poli Iaşi la finalul meciului, de sâmbătă, cu Gloria Buzău, fiind nemulţumiţi de rezultatul de egalitate obţinut de formaţia ieşeană, scor 1-1, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare

La finalul meciului doi suporteri s-au dus spre banca de rezerve a Politehnicii Iaşi şi i-au înjurat pe antrenorul Cristiano Bergodi şi pe fundaşul Bogdan Onuţ. În acel moment antrenorul italian împreună cu mai mulţi jucători au fugit după cei doi suporteri paralel cu gardul care despărţea tribuna de teren de joc. Masorul echipei ieşene, Costel Ilie, a sărit gardul şi a continuat să fugă după cei doi suporteri. Unul din fanii în cauză a fost prins de jandarmi şi urmează să fie amendat, iar cel de al doilea a scăpat.

Tehnicianul Bergodi a explicat, în conferinţa de presă de la finalul meciul de sâmbătă, care au fost cauzele pentru care a reacţionat în acest mod la injuriile fanilor ieşeni. "Nu este posibil ca nişte suporteri care susţin Iaşiul să vină să mă jignească pe mine şi pe Onuţ. Aceea nu cred că erau suporteri, cred că erau doi nebuni. Cred că am reacţionat cât se poate de normal, atât eu cât şi Onuţ, fugind după ei", consideră Bergodi.

Formaţia Politehnica Iaşi a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată, sâmbătă, pe teren propriu, cu Gloria Buzău, contând pentru etapa a XXXIII-a a Ligii I

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici