Doi fotbalişti de la FC Viitorul, depistaţi pozitiv cu noul coronavirus

  • Internaţionalii de tineret Radu Boboc şi George Ganea, legitimaţi la FC Viitorul, au fost depistaţi pozitiv la testele Covid-19
  • Radu Boboc a ieşit pozitiv la ultima testare efectuată la lotul reprezentativ U21 şi a rămas în izolare.
89 afișări
Imaginea articolului Doi fotbalişti de la FC Viitorul, depistaţi pozitiv cu noul coronavirus

Doi fotbalişti de la FC Viitorul, depistaţi pozitiv cu noul coronavirus

Internaţionalii de tineret Radu Boboc şi George Ganea, legitimaţi la FC Viitorul, au fost depistaţi pozitiv la testele Covid-19 efectuate în ultimele zile.

„Internaţionalii de tineret Radu Boboc şi George Ganea au fost depistaţi pozitiv la testele Covid-19 efectuate în ultimele zile”, anunţă FC Viitorul.

Potrivit sursei citate, Radu Boboc a ieşit pozitiv la ultima testare efectuată la lotul reprezentativ U21 şi a rămas în izolare.

„Revenit marţi noapte de la lotul naţional U21, George Ganea a fost supus joi dimineaţă unei noi testări de către clubul nostru, iar rezultatul a fost, din păcate pozitiv”, se arată în comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
covid,
fc viitorul,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici