Doi jucători de la Hertha Berlin au încălcat măsurile de distanţare în meciul de azi. Imaginea a devenit virală

  • Boyata l-a pupat pe Gruijc(ambii de la Hertha Berlin) în meciul cu Hoffenheim după un gol
  • Autorităţile au impus măsuri de distanţare pentru jucători în timpul meciurilor de fotbal
402 afișări
Imaginea articolului Doi jucători de la Hertha Berlin au încălcat măsurile de distanţare în meciul de azi. Imaginea a devenit virală

Boyata(Hertha) Bundesliga

Hertha Berlin a reuşit un meci de excepţie în deplasare la Hoffenheim, unde s-a impus cu un categoric 3-0, la reluarea campionatului după pauza cauzată de pandemie.

După unul dintre golurile oaspeţilor, fundaşul Deydrick Boya a uitat de restricţii şi l-a pupat pe obraz pe colegul său Marko Gruijc.

Gestul a fost surprins de camerele foto şi a devenit viral pe reţelele de socializare.

”Ce zici despre asta Boyata?”, a scris un fan al Herthei postând poza pe contul de Twitter. Se aşteaptă ca federaţia de fotbal germană să comunice dacă se va lua vreo măsură în cazul fundaşului.

Bucuria celor de la Hertha Berlin a fost mare datorită faptului că berlinezii au urcat pe locul 11, după un meci în care aveau a doua şansă,  scăpând de zona gri a clasamentului în care puteau ajunge.

La polul opus s-au situat Borussia Dortmund sau Freiburg, echipe ai căror jucători s-au bucurat cu măsură în urma golurilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici