Doi juniori se vor antrena o săptămână, la Bistriţa, cu Adrian Crişan, numărul 1 al României

Doi juniori se vor antrena, timp de o săptămână, la sala olimpică de tenis de masă de la Bistriţa cu numărul 1 al României, Adrian Crişan, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3 afișări

Cei doi, Alexandru Mircea şi Rareş Şipoş, s-au înscris online pe site-ul sportivului să participe la Programul "Prima şansă", dedicat jucătorilor de tenis de masă cel mult la vârsta junioratului. Iniţial, Crişan anunţase că va selecta un singur junior, dar a anunţat în final doi câştigători.

Timp de o săptămână, cei doi se vor antrena cu cel care este neînvins în România de 12 ani, câştigător a 15 titluri naţionale de seniori, campion european de juniori, dublu medaliat cu bronz la Campionatele Europene de seniori, câştigător a ITTF Pro Tour Kuwait Open 2005 şi ITTF Pro Tour Brazil Open 2005.

Adrian Crişan este campion al Germaniei în anul 2004 şi triplu câştigător a Cupei Germaniei în anii 2002, 2003 şi 2004 cu TTF Liebherr Ochsenhausen, calificat de trei ori la Jocurile Olimpice de Vară (Sydney 2000, Atena 2004, Beijing 2008), numărul 10 în lume conform clasamentului mondial ITTF din luna ianuarie 2006.

Programul "Prima şansă" începe pe 22 iunie. Antrenamentele vor fi coordonate de antrenorul emerit Gheorghe Bozga, din "mâinile" căruia au ieşit Călin Creangă, Mihaela Şteff, Adrian Crişan şi, mai recent, la nivel de cadeţi şi juniori, Bernadette şi Hunor Szocs.

Cei doi sportivi vor avea parte de antrenamente la cel mai înalt nivel, dar şi de şansa de a discuta cu un staff de antrenori foarte experimentat capabil să ofere informaţii despre tehnică, pregătire fizică şi tactică, precum şi informaţii despre alegerea şi utilizarea materialelor.Toate costurile privind transportul tur-retur, cazarea, masa, antrenamentele, materialele de joc sunt suportate de sportiv şi de sponsorii săi.

Alegerea celor doi a fost făcută chiar de Adrian Crişan pe baza chestionarelor pe care aceştia le-au completat şi le-au trimis online pe site-ul său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici