Doi şerpi au pătruns în biroul unuia dintre cei mai mari fotbalişti din istorie, ajuns preşedinte de stat/ Tot personalul, evacuat | VIDEO

George Weah (52 de ani), preşedintele Liberiei şi fostul mare fotbalist al anilor 90', a avut parte de o surpriză neplăcută, vineri, în biroul său găsind şerpi.

3022 afișări
Imaginea articolului Doi şerpi au pătruns în biroul unuia dintre cei mai mari fotbalişti din istorie, ajuns preşedinte de stat/ Tot personalul, evacuat | VIDEO

Doi şerpi au pătruns în biroul unuia dintre cei mai mari fotbalişti din istorie, ajuns preşedinte de stat

În biroul fostului atacant african s-au aflat doi şerpi de culoare neagră, iar Weah a trebuit să lucreze de acasă. Potrivit BBC, întregul personal a fost evacuat şi le-a fost recomandat să revină la lucru peste trei zile, luni, 22 aprilie.

"Este doar o măsură de siguranţă pentru a ne asigura că vietăţile vor fi scoase din clădire. Biroul prezidenţial se află în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, astfel că s-a făcut o solicitare către personal ca aceştia să evite această zonă până vor fi rezolvate problemele", a declarat pentru sursa citată ofiţerul de presă Smith Toby.

Biroul prezidenţial din Liberia se află în cadrul Ministerului Afacerilor Externe din 2006, an în care un incendiu a distrus palatul prezidenţial. Nu este foarte clar modul în care şerpii au pătruns în clădire, însă Toby Smith a explicat că "din cauza sistemului de scurgere, există o posibilitate ridicată ca aceştia să îşi facă apariţia".

Preşedintele Georghe Weah a fost escortat până la locuinţa sa şi se va întoarce la locul său obişnuit de lucru luni, 22 aprilie.

George Weah a câştigat alegerile prezidenţiale din Liberia la sfârşitul anului 2017. Fostul atacant a fost unul dintre cei mai buni jucători africani din istorie, câştigând Balonul de Aur în 1995. Acesta a evoluat pentru AS Monaco, PSG, AC Milan, Chelsea, Manchester City şi Marseille.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici