Doi suporteri au murit într-o busculadă înainte de meciul Indonezia-Malaysia

Doi suporteri indonezieni au murit, iar un copil de nouă ani a fost grav rănit, într-o busculadă produsă în afara unui stadion din Jakarta, luni seară, înainte de finala Indonezia-Malaysia, de la ediţia a 26-a a Jocurilor Asiei de Sud-Est (SEA Games).

83 afișări
Imaginea articolului Doi suporteri au murit într-o busculadă înainte de meciul Indonezia-Malaysia

Doi suporteri au murit într-o busculadă înainte de meciul Indonezia-Malaysia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Incidentele s-au produs atunci când suporterii se îndreptau spre arena Gelora Bung Karno, unde au fost vândute 88.000 de bilete. Malaysia a câştigat meciul la lovituri de departajare, scor 4-3.

"În momentul în care intrau în stadion, oamenii ne împingeau. Am fost despărţit de fratele meu. Apoi am aflat că au fost probleme şi au murit oameni. L-am căutat pe fratele meu şi l-am găsit mort", a declarat unul dintre fani, Helmi.

Un alt suporter a fost ucis, iar un băiat în vârstă de 9 ani, grav rănit, a intrat în comă, multe alte persoane fiind spitalizate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici