Doi suporteri de la Standard Liege au murit în timpul unui meci din Cupa Belgiei

Doi suporteri ai echipei Standard Liege au decedat în timpul meciului de miercuri seară cu formaţia La Gantoise, din manşa secundă a semifinalelor Cupei Belgiei. Cele două victime erau membri ai clubului de suporteri al echipei.

33 afișări
Imaginea articolului Doi suporteri de la Standard Liege au murit în timpul unui meci din Cupa Belgiei

Doi suporteri de la Standard Liege au murit în timpul unui meci din Cupa Belgiei (Imagine: Captură video)

Unul dintre suporteri, în vârstă de 46 de ani, a decedat după ce şi-a pierdut echilibrul şi a căzut din tribună, în timpul meciului de miercuri seară.

"După primele informaţii, căderea a fost accidentală. Suporterul şi-a pierdut echilibrul, a căzut în cap şi şi-a pierdut cunoştinţa. Medicii au încercat să facă tot posibilul, dar fanul a decedat la câteva minute după ce a ajuns la spital", a explicat o sursă din cadrul poliţiei, fără a da detalii despre indentitatea sau vârsta suporterului.

Cel de-al doilea suporter a decedat în urma unei crize cardiace, imediat după ce acesta a ieşit de pe stadion, potrivit directorului general al clubului belgian, Pierre Francois, citat de 7sur7.be.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani a suferit criza cardiacă în timp ce se îndrepta spre maşina sa. El a fost reanimat de serviciile de salvare, care au intervenit rapid, dar a decedat la spital, în noaptea de miercuri spre joi.

Echipa Standard Liege s-a calificat în finala Cupei Belgiei, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, formaţia La Gantoise, în manşa retur a semifinalelor competiţiei. În tur, La Gantoise se impusese cu scorul de 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici